Over Unie-Home

Unie-Home is gevestigd in o.a. Oranje, nabij Beilen.
We hebben reeds veel ervaring met Oost-europese medewerkers, aangezien we al meer dan 15 jaar in opdracht van Unie-Pool Personeel B.V. zelf huisvesting hebben verzorgd voor onze buitenlandse krachten. Zo beheersen we de taal, maar ook zijn we bekend met de cultuurverschillen ten opzichte van Nederland.
Op het park zijn gastvrouwen aanwezig die de meeste Europese talen beheersen. Deze supervisors ondersteunen en begeleiden de arbeidsmigranten tijdens hun verblijf en verzorgen de registratie. Het behoort tot hun taken om bewoners een gastvrij gevoel te geven en te garanderen. Onze begeleiders zijn verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners, zorgen voor goede informatievoorziening en verzorgen de communicatie met de omgeving. Zij fungeren als centraal aanspreekpunt voor bewoners, verzorgen het beheer en borgen de naleving van het huisreglement.
Het park is ruim opgezet en creëert een gevoel van van vrijheid voor de bewoners. Om elke woonunit is voldoende ruimte om ‘savonds te recreëren. Bijkomend voordeel van deze ruime opzet is dat er voldoende mogelijkheden zijn tot controle van het huisregelement.

Unie-Home ontzorgt u rondom de huisvesting van internationale medewerkers. De hoogwaardige huisvestingslocaties bieden uitstekend wooncomfort, waardoor u kunnen profiteren van tevreden, gezonde medewerkers en daardoor een laag ziekteverzuim.

Voordelen van Unie-Home als uw huisvestingspartner:

  • Wij werken met maandelijkse contracten die gemakkelijk te beëindigen of te verlengen zijn. Facturen worden verstrekt.
  • Wij handelen het hele proces af.
  • Onze prijzen zijn all-inclusive. Dit betekent: inclusief water, internet, meubilair. Echter exclusief elektra. U dient uitsluitend voor beddegoed en badtextiel te zorgen.

Flexibele Huisvesting van arbeidsmigranten